CEN Kisokos

 2013.04.26. 10:25

kérdő.jpg

Pár nap múlva itt a CEN, de azt vettük észre, hogy nagyon kevés információ jutott még el hozzátok. Azért, hogy ne nektek kelljen innen onnan összekeresni az infókat összeszedem nektek és egy cikkbe beleírok mindent, ami fontos.

Az első ilyen dolog, hogy már van jegyárusítás az E épületben a főlépcsőnél. Reggel 9:00-tól 16:30-ig. Természetesen még hétfőn és kedden is tudtok majd jegyet és bérletet venni. Emellett idén fele annyiba kerülnek a jegyek, mint tavaly. A napijegy 500Ft a Corvinusos hallgatóknak, a bérlet 1000Ft. A külsős jegyek pedig 1000 Ft-ba kerülnek, míg a bérlet 2000Ft. 

Mint minden évben, idén is a CEN kültéri programjai ingyenesen látogathatóak. Viszont ezek a programok 2013-ban új helyet kapnak. Mivel elkészült a Nyugati kapu előtti tér, úgy gondoltuk az sokkal ideálisabb, mint a sóház és a déli bejárat közötti rész. Éppen ezért az újonnan lerakott térköveken lesz megrendezve a CEN, de emellett az aulában is készülünk nektek programokkal. (Mint minden rendezvény ideje alatt, így a CEN alatt is zárva lesz az északi kapu.) Persze, mint mindig most is vannak kivételek, hiszen a CEN sport része a Kinizsi kollégiumban, a Nehru parton, a BEAC-on illetve a Mányoki úti uszodában lesz megrendezve. 

https://www.facebook.com/events/425537727542955/?ref=ts&fref=ts

A Fellépőkről már külön olvashattatok egy cikket, itt pedig megtalálhatjátok azt is, hogy mikor hol érdemes bulizni a Corvinus Egyetemi Napokon:

http://corvinusegyeteminapok.blog.hu/2013/04/22/porogjon_a_buli_szoljon_a_zene

Április 29. (hétfő)- KöZGÁZ! Aula:
21:30 Halottpénz
23:00 Electric Shock Duo
Április 30. (kedd) – KöZGÁZ! Aula - Nagyszínpad: 
20:00 The Bras 
21:30 Ivan & The Parazol 
23:00 Dj Jabin
02:00 Dj Gyurex 
Április 30. (kedd) – KöZGÁZ! Aula - Kisszínpad: 
23: 00 Andrew G.
02:00 Dj Palotai

A buli ideje alatt és egész nap is őrült italakciókkal készülünk nektek, hogy akár napközben is a forróságban olcsó sörrel hűthessétek magatokat. 

Természetesen nappali programok is lesznek a CEN-en: kultursátor,CEN-túra,sport,filmklub,játéksátor,előadások,bemutatók,civil falu...Ezekről külön cikkeket találtok a blogon.

Még egy nagyon fontos dolog van, amiről nem szeretném, hogy lemaradjatok, több programmal lehet EFOTT bérletet nyerni, ami elképesztően király, jelentkezzetek és szálljatok ringbe ezért a menő díjért:

http://corvinusegyeteminapok.blog.hu/2013/04/23/free_efott

Nemsokára jön majd a Kultursátor összes programja egyben, illetve a KultOn is jelentkezik a filmklubbal. 

Ha kérdésed van írj bátran, mi válaszolunk :)

Címkék: árak jegyek fellépők CEN

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr595247399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása