Kinyílt a CEN szakmai kosara

 2013.04.24. 11:11

Mindenkinek szép jó reggelt! Aki pedig már rég a munkában vagy az egyetemen van, annak kitartást, nemsokára ebédidő. Addig is egy kis olvasnivaló az unalmasabb percekre. 

Mint tudjátok a CEN-t alapvetően két diákszervezet az ÖCSI és a HÖK szervezi nektek. Emellett idén is sikerült együttműködnünk az egyetem más szervezeteivel is. Ennek köszönhető most ez a kicsit hosszabb hangvételű cikk, amelyben bemutatjuk nektek, milyen előadások is lesznek még a CEN keretein belül. 

Minden, amit a Facebook-ról tudni kell!

Mitől sikeres egy márka Facebook-on? Mitől ciki? Mire nyomunk like-ot és miért? Hogyan építs közösséget online a rajongókból?

Ha kíváncsi vagy, regisztrálj a regisztracio@ajtk.hu címen, gyere el az előadásra, és tudj meg többet a Facebook kampányokról, marketingkoncepciókról, tartalommenedzsmentről, online márkaépítésről!

Az elemzések és értékelések után pedig belecsapunk a közepébe: együtt fogjuk egy fiktív márka Facebook koncepcióját kialakítani! Amennyiben kiemelkedően teljesítesz mint online marketing menedzser, jutalmad természetesen nem maradhat el az előadás végén!

Gyere el és tölts velünk egy izgalmas órát, fedezzük fel együtt a lehetőségek tárházát, melyet a közösségi háló nyújt számunkra!


Amit tudni kell:
REGISZTRÁCIÓ szükséges: regisztracio@ajtk.hu
Előadó: Simicz Tamás (Myrtis Creative - ügyvezető)
Időpont: 2013. április 29. 14:50
Helyszín: E. 332 terem

Hozz magaddal valamilyen eszközt, amin keresztül be tudsz kapcsolódni az interaktív játékunkba!

Maradhatunk, vagy mennünk kell? Az új közgazdásznemzedék dilemmái

- A CEN szakmai kontentje, a Rajk szakkoli szervezésében -

A rendszerváltozás óta felnőtt egy új közgazdásznemzedék, jelentős részük nyugaton is tanult szakember, friss és releváns gondolatokkal. Mégis úgy tetszik, hogy ez a tudás nem tud beépülni a politikai gondolkodásunkba és a közpolitikák megalkotásába. Úgy véljük, hogy a közpolitika csinálásban, a gazdasági döntések meghozatalánál elvárható lenne, hogy olyan megfontolt, kidolgozott, magas színvonalú elemzések legyenek az alapok, amelyeket ennek a generációnak a képviselői képesek lennének elvégezni, illetve döntéshozóként értelmezni. Mégsem ez a trend, hiszen nem tudnak megfelelően érvényesülni ebben a folyamatban. Konferenciánk célja a tapasztalható folyamat okainak és következményeinek körüljárása, valamint a jövőre vonatkozó változások lehetőségeinek felvázolása.


Előadóink és egy kerekasztal-beszélgetés résztvevői lesznek:

Csermely Ágnes (MNB), Kézdi Gábor (University of Michigan PhD, CEU), Kondor Péter (LSE PhD, CEU), Orbán Krisztián (MIT Sloan MBA, McKinsey&Company, Oriens IM), Szepesi Balázs (CEU PhD, NGM, Hétfa Kutatóintézet), Varró László (Cambridge University, MOL, International Energy Agency), Zsoldos István (UC Berkeley, Goldman Sachs, MOL)

A konferencia időpontja: 2012. április 30. 14:00
A konferencia helyszíne: Budapesti Corvinus Egyetem, „E” épület, IV. előadó

További információkért látogassatok el a Szakkollégium megújult honlapjára, facebook oldalára, vagy az esemény facebook oldalára.

 A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken érhettek el: Link

Kósa Erika- Egy új szakma születik

- óvónőből lett a leggazdagabb magyar hölgy-

A CONSEQUIT Pénzügyi Tanácsadó és Biztosításközvetítő Zrt. nagy örömmel mutatkozik be a hallgatóknak! Tulajdonosi és menedzsment csapatunk több évtizede, míg munkatársaink több mint tíz éve gyűjtik sikeres tapasztalataikat a régió pénz- és tőkepiacain. Nagy hagyományokkal rendelkezünk, cégként mégis újak vagyunk. Hivatásunk a hazai és a regionális pénzügyi kultúra fejlesztése, az öngondoskodás alapjainak megteremtése. Kósa Erika a vállalat elnöke szeretettel meghívja Önöket elõadására, ahol egy új szakmáról, karrierrõl és a Consequit által nyújtott lehetőségekről beszél.

Kósa Erika tehát április 30-án, 12:00-kor, kedden interaktív előadást tart a kultursátorban. 

Női munkavállalói kerekasztal 

 Érdekel a női munkavállalók karrierje? Fontosnak tartod, hogy nőként is érvényesülni tudj a munkaerőpiacon? Vagy csak érdekel, hogy juthatsz feljebb a ranglétrán? Ha a kérdésekre igen a válaszod, akkor ott a helyed a Karrier Akadémia befejező előadásán, amely a Női munkavállalói kerekasztal-beszélgetés címet viseli.


Meghívottjaink között találkozhatsz Beke Zsuzsannával, a Richter Gedeon PR vezetőjével, Bóta Katalinnal, a Deutsche Bank vezérigazgató-helyettesével, Dávid Ilonával, a MÁV igazgatósági elnöknőjével, Horváth Krisztinával, a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettessel,valamint Juvanc Beátával, a Morgan Stanleytől.

Időpont: 2013. április 30.(kedd), 18:00- 19:30
Helyszín: BCE, E épület, III-as előadó

Regisztráció: karrierakademia@ajtk.hu

Részletek: www.facebook.com/karrierakademia

 

Láthatjátok tehát, hogy rengeteg érdekes, szakmai előadással készültünk nektek, regisztráljatok bátran, hiszen mindegyiken megéri részt venni. 

Címkék: Kósa Erika CEN Simicz Tamás Rajk női munkavállalás karrierakadémia ajtk

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr425244420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása