Everybody was kung fu fighting!

 2013.04.23. 11:45

A rengeteg programsorozat mellett készülünk nektek jó pár előadással is. Valószínűleg a képről már sokan rájöttetek, hogy mivel is kapcsolatos ez a cikk. Úgy gondoltam, hogy kezdjük egy kis előadással a reggelt.


po-kung-fu-panda.jpg

A CEN annyira menő, hogy maga BRUCE LEE is el szeretett volna jönni(vagy a Kung Fu Panda).

Neki sajnos időközben más dolga akadt, de megkérte a Magyar Wing Tsun Egyesületet, hogy jöjjenek helyette, és ha már ott vannak, tartsanak egy harcművészeti bemutatót.

A bemutatón láthatjátok napjaink egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszerét, a Wing Tsun kung fut, megismerkedhettek magával a stílussal, a történetével és filozófiai hátterével.

Most pedig egy profi szavaival nézve, nézzük is meg mi micsoda:

HARCMŰVÉSZET - Egy harci művészet nem az erőszakot hangsúlyozza; a cél a saját testi és lelki egyensúly megteremtése. Megtanít a keleti gondolkodást jellemző higgadtságra, valamint a harc mellett az élet problémáinak megoldására.

ÖNVÉDELEM - Egy utcai támadás során nem lehet időt kérni, nem lehet bedobni a törölközőt, és nem feltétlenül egy hasonló súlyú támadóval kerülünk szembe. Ilyen esetekre is késznek kell lenni, ehhez viszont a szabályokat magunk mögött kell hagyni. Csak egy szabály van: hogy nincs szabály.

EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS - Nem csak a kung fu gyakorlásához van szükség energiára, hanem ahhoz is, hogy megálljuk a helyünket és sikeresek legyünk a mindennapi életben. A legtöbb embernek szüksége lenne manapság arra, hogy egy picit elszakadjon a feszültségekkel teli hétköznapoktól, és megtalálja a saját lelki nyugalmát és belső harmóniáját.

Érdemes tehát részt venni, ezen az őrült küzdelmen, amikor pedig megtaláljátok őket, az HÉTFŐN 12:40!

Nemsokára újabb információkkal jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr305242712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása