Mit is mondhatnék a 2013-as CEN zenei felhozataláról? Mint azt az egyetemi plakátokon is láthattátok, idén a Palotai, Ivan and the Parazol, Halottpénz, Jabin, The Bras fogat pörgeti fel az aulát. Érdekes és rendkívül vegyes felhozatal, olyannyira, hogy átfogóan nem is tudok róluk nyilatkozni, inkább írok mindenkiről egy kicsit, és bízok benne, hogy bennetek is összeáll a kép.

cenbuli.jpg

Palotai

Remélem, senkinek nem kell bemutatnom a pesti klubélet ikonikus alakját. Palotai Zsolt az elmúlt több mint 20 évben több generáció zenei ízlését irányította kisujjal. Gyakorlatilag minden bulija hibátlan, és az elmúlt években sem veszített abból a lendületből, ami mindig is jellemezte.

Ivan and the Parazol

 Még emlékszem a 2010-es Gólyabálra, ahol a szárnyaikat bontogatva ismerkedtek a Corvinus közönségével. Azóta már zenéltek többször nálunk és nem egyszer tartottak teltházas bulikat a legnagyobb budapesti klubokban, mi több, most tértek haza nagysikerű tengerentúli turnéjukból. Ez az a banda, ami újra divatba hozza az klasszikus garage rock’n’rollt, és koncertről koncertre csak fejlődnek. Ki tudja hol a határ? Bízok benne, hogy ebből a lendületből minél többet át tudnak adni nektek is!

Halott Pénz

Akinek elsőre semmit nem mond a név, csak annyit mondanék: A feneked az én igazi gyengém. Ugye, hogy megvan? És ha hozzáteszem, hogy a koncertek is pont annyira őrültek, mint a számok és a klipek, azt hiszem nektek is egyértelmű, hogy kötelező darabról beszélünk!

Jabin

Ő az a DJ, aki talán a legjobban ismeri közönségét és a legkisebb rezdülésből is hibátlanul olvassa, milyen irányba kell tovább vinni a bulit. Az elmúlt években egyre nagyobb és nagyobb szórakozóhelyek termeit töltötte meg. Ha imádod a friss slágereket és a legaktuálisabb zenéket, ő lesz a te DJ-d!

The Bras

Mert a feltörekvő generáció számít! Létezhet olyan zene, ahol a könnyed funky és a lüktető tüccögés könnyedén megfér egymás mellett? Úgy néz ki igen. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a zenei kísérletezést vagy szimplán csak bulizna egyet.

Nagyjából ennyi. Remélem legalább félig összeállt a kép és mindenki megtalálja a kedvencét a kétnapos őrületben!

Címkék: Dj Közgáz Ivan and the Parazol CEN Palotai Halott pénz The Bras Jabin BULI Aula buli

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr305241664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása