Kutyaszorítóban a KultOn-al

 2013.04.27. 14:37
Régebben volt már szó a Project X film vetítéséről és az utána lévő beszélgetésről, most pedig a másik nap szenzációját mutatom be nektek.
KultOn.hu Filmklub: Kutyaszorítóban Szirmai Gergővel és Radnai Márkkal

Megint nem tudod melyik filmet nézd este? Akkor mi megmondjuk, mit fogsz nézni hétfőn nap közben! A KultOn.hu a Corvinus Egyetemi Napok keretében elhozza nektek a filmet, ami nem szól másról, mint kilencven perc féktelen bulizásról, amit a kritikusok utálnak, mégis mindenki más szereti, az igaz történeten alapuló Project X-et!

A film után kicsit komolyabb vizekre evezünk, és az Y generáció című könyv szerzőjével, Tari Annamária pszichológussal fogunk beszélgetni a filmben felvetett generációs különbségekről és a mai fiatalok bulizási szokásairól. A mai fiatalok sem maradnak képviselet nélkül: a magyar popszakma fenegyereke, Flour Tomi is tiszteletét teszi a beszélgetésen.

Azt, hogy mit fog Fluor kezdeni egy pszichológussal, vagy hogy elképzelhető-e egy hasonló buli Magyarországon, megtudhatjátok, ha eljöttök hétfőn a Filmklubba!

https://www.facebook.com/events/516797731716269/

(kezdés: hétfő, 17 óra, Sóház S2)

De hogy kedden se maradjatok film nélkül, egy hasonlóan érdekfeszítő témával és filmmel készülünk nektek: a ’90-es évek egyik - és Quentin Tarantino első - klasszikusával, a Kutyaszorítóbannal! A lélegzetelállítóan izgalmas film utáni beszélgetésen vendégünk lesz Szirmai Gergő, a Hollywood Hírügynökség műsorvezetője, aki szakdolgozatot írt Tarantinóból és a téma egyik hazai szakértője. Másik vendégünk egy teljesen új világba kalauzol minket: Radnai Márk, a 011-es alkotócsoport rendezője már színpadra is vitte a Kutyaszorítóbant, így új perspektívából mutathatja be a film és a színház kapcsolatát.

https://www.facebook.com/events/487901144616498/

(kezdés: kedd, 17 óra, Sóház S2)

Emellett este vár majd titeket a régi autósmozik hangulatát visszaidéző kertmozi, ahol a csillagos ég alatt olyan filmeket nézhettek meg a Kultúrsátorból kölcsönvett babzsákokban pihenve, mint a Vasember 3 rendezőjének és főszereplőjének első közös filmje, a Kiss Kiss Bang Bang (hétfőn este), vagy a garantált jókedvet hozó alkohol-központú film, a Grabbers (kedd este).

(kezdés: hétfőn és kedden este 20:30)

Mindenkinek jó szórakozást, jó filmezést!

Címkék: Fluor Szirmai Gergely CEN Radnai Márk KultOn Kucsaszorítóban

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr65249566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása