Civilfalu, sör és napszemüveg

 2013.04.27. 22:59

Civilfalu a Közgáz előtt?

It CEN happen!

Feladatok, játékok, flessek... és kuponok, amit sörre, felesre, party napszemüvegre válthatsz?

Igen, ez is megtörténhet! Csak most, csak nektek, csak a CEN-en!

Mindenki volt már úgy fesztiválon, hogy az egész napos semmittevés közepette végig csak estét várta és mindent meg tett volna azért, hogy gyorsabban teljen az idő addig, amíg hőn szeretett zenekara végre színpadra lép. Szerencsére a mérhetetlen unalom ellenszeréül idővel megszületett a megoldás a fesztivál egész területet szegélyező kisebb-nagyobb pavilonok, sátrak formájában, melyek nem mindennapi programokkal várják a be-belátogatókat. Segítségükkel estig máris gyorsabban telik el az idő, sőt még az is megeshet, hogy az itt kapott élmények még az esti bulik forró pillanatait is felülszárnyalják.

Úgy gondoltuk, hogy fél úton az órák nyomása és az esti bulik őrült tombolása között, elhozunk a CEN-re egy programsorozatot, amely ezt a szörnyű disszonanciát feloldja bennetek. Hogy hogyan is gondoltuk ezt? Az E épület főbejáratánál április 29-30. között egy kis Civilfalu fog életre kelni, hogy sátrak és napernyők alatt álló standjaival színesebbé tegye számotokra ezt a két napot. Itt különböző feladatokkal, programokkal fognak várni benneteket egyetemünk diákszervezetei és szakkollégiumai.

sörök.jpg

Minden standnál más szervezet kínál majd számotokra pár perc kikapcsolódást egy-egy rövid interaktív program keretein belül. Sőt mi több, minden egyes standnál kuponokat is szerezhettek! Érdemes gyűjtögetni, hiszen ezeket később sörre válthatjátok a pultoknál.

De kik is lesznek kint?

MCC, SZISZ, SG, ESN, CEMS, AIESEC, AEGEE, HAKÖSZ, DJB, Corvinusz Keresztény Diákkör,
CHM, Rajk Szakkoli, ÖCSI, Közgáz Team, HaKöSz. EFFOTT


És mi is ez a kupongyűjtés?

A történet egyszerű: csak járd végig a civilfalu standjait, vegyél részt a feladatokban, gyűjtsd mindenhol a különböző kuponokat, és váltsd be őket, amire szeretnéd.
Recept szerint:

5 különböző kupon = 1 sör
12 különböző kupon = sör+feles
15 különböző kupon = party napszemüveg


Nézelődésre, játékra, gyűjtögetésre fel!

Címkék: stand kupon szakkoli diákszervezet civilfalu

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr55250251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása