1 CEN és a kezdő 11 sportág

 2013.04.22. 10:48

Már csak kevés program maradt hátra azok közül, ami a blogon nem volt bemutatva. Az egyik ilyen a SPORT. Nem csalás, nem ámítás, idén még több sport közül választhattok, mint az eddigi években. De mik is ezek?

14598077-set-of-vector-cartoon-sport-icons.jpg

Futás: 

A Nike jóvoltából idén is egy nagy szponzor támogatása mellett valósul meg a CEN maratonka, amikor is a 2-es villamos gyönyörű vonalán végigfutva, és közben a szép tájról sem elfeledkezve teljesíthetitek a mindösszesen 3 km-es távot.

Streetball:

Bár klasszikus kosárlabda nem szerepel a programunkban, természetesen gondoltunk azokra, akikben ott van Shaquille O'neal vagy éppen Michael Jordan, azaz a Corvinus égimeszelőire. Így a Nehru parton részt vehettek egy őrült streetball bajnokságban.

Strandröplabda:

A sportág, amely megannyi férfi szemet elkápráztatott már. A sportág, amelynél senki sem tudja pontosan mikor, melyik gömb alakú formát kell figyelni. A sportág, amelyet egyenesen a Copacabanaról hozunk el nektek. De ezúttal a férfiak is bizonyítási lehetőséget kapnak, a 3 fős vegyes csapatokban.

Lábtenisz:

Bár itt nem lesz olyan magas a háló, és jóval nagyobb a labda, mint a sportág ázsiai megfelelőjében, azért itt is biztosan lesznek izgalmak, hiszen köztetek is van jó pár labdazsonglőr, aki most megmutathatja, hogyan kell legyőzni a fizika törvényeit, és dacolni a gravitációval. 

Tollaslabda:

Azt hiszem méltán érdemli ki ez a sport az olimpiai sportág jelzőt. A londoni olimpián nagy hírverést kapott sportág sajnos csak azért híresült el, mert két párost is kizártak sportszerűtlen viselkedésért, mikor csak alibiztek a pályán. Reméljük ez nem lesz követendő példa, és a CENes küzdelmek a parádés játékról maradnak emlékezetesek.

Labdarúgás:

A világ legnépszerűbb sportágának tartott fociról talán nem is kell semmit mesélnem, elég az hozzá, hogy a Bogdánfy utcai San Siroba talán még Messi és Ronaldo is eljön(vagy nem), de lehet, hogy Torghelle vagy Böde. Torghelléről csak annyit tudunk, hogy a rajongói miatt nehezen tud otthonról kimozdulni, Böde pedig, ha jön, akkor jön. 

Úszás:

49:12, 59:53...Ezek a számok - és még sok másik - kell, hogy lebegjenek mindenki előtt, aki a Start jelzésre fejest ugrik a Mányoki utcai Vizeskockában. Sajnos a csodadresszeket már ezen a versenyen sem lehet használni, de a szakértők szerint így is várható néhány újabb világrekord.

Floorball:

Most, hogy véget ért a Jégkorong világbajnokság Budapesten a világ újra, olyan fiatalokra figyelhet, akik ütőt ragadnak a kezükbe. Igaz ezúttal nem jégen, hanem parkettán küzdenek, de így is a vb-hez hasonlóan telt ház várható, és remélhetőleg Csúszka is tiszteletét teszi a rangos rendezvényen.

Partizán:

A partizán, más néven kidobós egy a mozgáskoordinációra és gondolkodásra építő labdajáték, amelyet számos fiatal előszeretettel űz. Azt hiszem, aki részt szeretne venni ebben a végsőkig menő küzdelemben, annak ez kötelező darab: http://www.port.hu/kidobos:_sok_flug_disznot_gyoz_dodgeball:_a_true_underdog_story/pls/w/films.film_page?i_film_id=64829

Strandkézilabda:

Az 1992 óta létező sportág most beáramlani látszik a BCE sportéletébe is. Végre itt a jó idő, így a nyári hangulatot még jobban előidéző sportág méltó népszerűségnek fog örvendeni. Szabályai több helyen eltérőek a kézilabdától, de nagy vonalakban megegyezik, így bárki, akinek volt valaha labda a kezében nyugodtan kipróbálhatja magát.

Push and Run:

A sport, amely egyesíti az erő és a mozgékonyság fogalmát. Aki a legjobbnak bizonyul az kinizsi kondi bérletet kap cserébe. 

Ezek mellett még jó néhány érdekes program várható, mint a Zumba vagy a Kondi bemutató.

További infók:

http://www.facebook.com/events/425537727542955/

Jelentkezés:

https://docs.google.com/forms/d/18sA_wO6bDaX7CWFF7oChRxCI9qOQ4mjYoSOJYfbXG-Q/viewform?pli=1

Szép napot! Jó szurkolást!

Címkék: sport Corvinus CEN CEN sport BEAC Kinizsi Kinizsi terem

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr675238732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása