poker1.jpgGondolom már mindenki számol vissza hétfőig a CEN kezdetéig, így  4 nappal előtte van szerencsém bejelenteni egy programot, ami szintén közel egyedülálló a CEN történelmében. Hétfőn megrendezésre kerül a CEN pókerbajnokság.
Vedd elő a pókerarcod, hiszen értékes nyereményekkel gazdagodhatsz, mint például páros bérlettel a Közgáz Évzáró Fesztiválra, egy-egy belépővel a CEN esti aulabulijaira, és még a rendezvény alatt lefogyasztható italkupont is nyerhetsz.

Kezdje el mindenki gyűjteni a szerencséjét. Gyakorolhatjátok tükör előtt a pókerarcot és kötelező film lehet a Maverick illetve az újabb filmek közül a Casino Royal. Egy kis ízelítőt is mutatok nektek a James Bond filmből.

A verseny tehát 12:30-kor kezdődik az Aulában, a maximális létszám 30 fő, úgyhogy jelentkezz minél hamarabb, nehogy lemaradj erről a vissza nem térő lehetőségről! 
Amennyiben további kérdésed van, írj bátran a cenpoker@gmail.com-ra!

Címkék: szerencsejáték nyeremények Poker Corvinus CEN

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr615246112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ancsur24 2013.04.30. 14:48:29

Ha okosodni szeretnél póker téren, nézz szét itt pokerpedia.hu/ . Nekem sokat segített
süti beállítások módosítása