FREE EFOTT

 2013.04.23. 15:20

Most, hogy már minden programba betekintést nyerhettetek, úgy gondoltam, hogy még megmutatom, miért is érdemes velünk játszani és részt venni a CEN-en, amellett, hogy rettenetesen király programok lesznek, és fergeteges buli.

efott.jpg


Bizonyára tudjátok, hogy idén a Budapesti Corvinus Egyetem lesz az EFOTT házigazdája. Eme jeles alkalom miatt úgy gondoltuk, hogy extra ajándékkal lepjük meg egyes versenyeink legjobbjait. Ez pedig nem más, mint ingyen EFOTT hetijegy.

Persze ki emlékszik már arra, hogy mivel is lehet ezt megnyerni...Ebben segítek most egy kicsit nektek:

Ki-mit-tud?

Tehetséges vagy és ezt szívesen megmutatnád a világnak? Tánc, ének, zene vagy bármi őrület? A színpad most csak a tiéd lehet! Egyedül, párban vagy hárman - ahogy tetszik! (Többen is lehet, de a megnyerhető jegyek száma nem nő arányosan.) A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, na meg opcionálisan a nézők is, hiszen a tapsvihar mégiscsak dob a produkción. Csak félénknek lenni kár. Már csak azért is, mert úgy hallottuk, a bátor indulók jutalma sosem marad el! 

Ha megmutatnád, te mit tudsz, akkor írj a 2013cen@gmail.com-ra!
Jelentkezési határidő: szombat éjfél!
Ne hagyd az utolsó pillanatra, mert a jelentkezők száma korlátozott!

Az egyetem színei

Ha kreatív személyiség vagy, nagy adag hozzáadott kritikával és véleménnyel, akkor itt az idő, hogy a te plakátod legyen az aulában megrendezésre kerülő kiállítás fénypontja. Művészek és álművészek, mindkettőtök számára indul egy-egy kategória, úgyhogy félelemnek, visszahúzódásnak most helye nincs! Egyediség, személyiség, merészség – ennyi a kulcs, a megkötéseket elfelejtettük, de a díjazást közel sem!  

A pályaműveket 2013cen@gmail.com címre várjuk!
Jelentkezési határidő: szombat éjfél!

CEN-túra:

A CEN-túrás részleteket az erről már megalkotott blogbejegyzésben olvashatjátok:

http://corvinusegyeteminapok.blog.hu/2013/04/18/cen-tura

Most már remélem mindenki világosan látja, és tudja, hogy a bemutatások végén milyen nyereményre is utaltunk.

Nevezzetek hát bátran, és ne késlekedjetek, nehogy lemaradjatok!

Érdemes továbbra is naponta figyelni a blogot, hiszen mindig újabb és újabb információkra derül fény!

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr205243094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása