A CEN keretein belül sok mindenre adunk lehetőséget nektek, most egy olyan élethelyzetről olvashattok, majd próbálhatjátok ki, amivel legtöbben még nem találkoztunk. Sokunk számára megrázó élmény lehet átélni azt, amit valaki minden nap érez. Ebben segít nekünk a CKD.

Mi az élet? Mi végről fakad?

Szemmel láthatóan nem egy egyszerű történet! De mi van, ha kizárjuk a szemet??

bekotott-szemmel.jpgPróbáld ki te is, milyen bekötött szemmel átélni egy történetet, aminek Te vagy a főszereplője!! Nem kell színésznek lenned, csak bíznod bennünk és az érzékeidben!

Az élmény az ÉLETről egy ÉLETre szól, amiről szívesen beszélgetnénk veled egy tea mellett, de már nyitott szemmel...

Várunk Téged is a CEN Civil Falujában 

Reméljük sikerült felkelteni az érdeklődéseteket. A program mindösszesen 10 perc, tehát mindenképpen érdemes kipróbálni. Az esetleges sorban állástól se rémüljetek meg, hiszen finom sütivel és teával lepnek meg titeket a szervezők, hogy kellemesen teljen a várakozás is. 

Címkék: láthatatlan CEN CKD bekötött szemmel

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr365246598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása