Sör előtti okosodás

 2013.04.19. 21:04
Bár a tavaszi napsütés mindent elkövet, hogy meggyőzzön a fűben ücsörgés, chillelés és afféle nagybetűs semmittevés létjogosultságáról, mi azért úgy gondoltuk, a CEN-en ezt mégsem hagynánk 100%-osan elhatalmasodni. Ideig-óráig persze teljesen támogatjuk, hogy el se mozdulj a nyugati kapu előtti térről, és "ha a hegy nem megy Mohamedhez" alapon sorakoztatjuk majd fel előtted a bemutatókat, kultúrsátras beszélgetéseket, happöningeket és egyéb flesseket, de mielőtt a punnyadás teljesen maga alá temetne, azért ajánlunk valami mást is. 

book.jpgbeer-grass.jpg
Nem, ne ijedj meg, most kivételesen nem a tavaszi fáradtság elleni kiadós testedzésre akarunk rávenni. (Bár a CEN-en kétségkívül sportolásra is lesz lehetőséged bőven, de erre a kérdésre még később visszatérünk.) Most sokkal inkább lustaság barát ajánlattal jövünk: érdekes és változatos előadások sorával, melyek egyetemi szervezetek, szakkollégiumok és külső támogatók szervezésében kerülnek megrendezésre az egyetemi napokon. Ezekről szép sorra mind adunk majd nektek némi információt, de egy biztos, mindenképp érdemes meglátogatni őket.
.
 
Most, elsőként a Forum Corvinum  "Kamatoztasd az ötleted!"  jeligével fémjelezett rendezvényéről kínálunk némi ízelítőt!
fc.jpg
 
"Kamatoztasd az ötleted!" 

A Forum Corvinum Core programsorozat záró alkalmán lesz minden, ami csak kellhet: stand-up Benk Dénessel, neves marketingszakértők és márkamenedzserek, és végül, de nem utolsó sorban, hallgatók, akik prezentálják saját OTB Bank Junior marketingkampányukat!

Ugyanis ez a rendezvény lesz az OTP Bank Junior és a Forum Corvinum Core marketing versenyének döntője, amikor Benk Dénes stand-upja teremti meg a hangulatot, hogy utána 5 hallgató prezentálja saját ötletét szakmai zsűri előtt. A zsűriben képviselteti magát az Antall József Tudásközpont, az OTP Bank, a Google Magyarország, a Red Bull és a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing és Média Intézete! Nem csak a versenyzőket várják ajándékok! Gyertek!

Mikor? Hova? Április 29-én 18:15-kor a III-as előadóba!

Címkék: eloadasok Előadások

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr825235112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása