Holnapi flash(mob)

 2013.04.29. 20:41

Bár még bőven a mai buli előtt vagyunk, azért nem árt már gondolni egy kicsit a másnapra, akarom mondani a holnapra is. Ha nem tudnád, mit csinálj nagyszünetben, akkor itt egy kis ajánló! :)

Flash Mob a fenntartható fejlődés érdekében


Az MCC Summer Acadamy felvezető programjának számító flash mob célja, hogy felhívja az egyetemista fiatalok és környezetük figyelmét a fenntartható fejlődés fontosságára. Az esemény lényege, hogy egy óriás villanykörtét formálva megmutassunk, hogy igenis elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődés megtartására. Az időpontot úgy választottuk meg, hogy minél több embernek lehetősége nyíljon részt venni a flash mobon Tehát találkozzunk április harmincadikán 12:50-kor a CEN-en a két egyetemi épület között. Hűsítőről mi gondoskodunk, a résztvevők között kupont osztunk! Az a diákszervezet, ahonnan a legtöbben érkeznek extra 15 l sört kap!

körte.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr465253328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása