Stábunk nemrég egy színházi előadás helyszínén járt, az ő beszámolójukat olvashatjátok most.

 

szinház.jpg

Rengeteg, jobbnál jobb CEN-es programajánlást olvashattatok eddig a blogon, ezt a sort folytatnánk most mi is! A kultúrsátor keretei között ellátogat hozzánk egy amatőr színtársulat, hogy bemutassák nektek első közös munkájukat. A héten volt szerencsénk megnézni a darabot a Fogasházban, és mély benyomást tett ránk.

Magával ragadó volt a fiatal színészek lelkesedése, így mi is a humorral és olykor váratlan fordulatokkal fűszerezett előadás részeseivé váltunk. Kissé kritikus átdolgozása ez egy mindannyiunk által jól ismert történetnek, mely néha abszurdizmusával szórakoztat, de van hogy realistán szembesíti a nézőt világunk szépséghibáival.

A rendező, Varró Ilona azt is elárulta nekünk, hogy az egyetemistákból álló csapatból még csak 2 taggal dolgozott eddig együtt - velük is csak egyszer - de mégis hamar egymásra találtak, és az előadás alatt mi már a teljes összhanggal szembesültünk.

Úgyhogy ha felkeltette az érdeklődéseteket, akkor ne habozzatok, és gyertek el megnézni hétfőn 19:30-tóll!

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr845248190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása