A filmklub elszabadul

 2013.04.19. 11:41
A mai nappal újabb programáradatot zúdítok rátok. A nap első felében megforgatjuk filmtekercseinket, és egy olyan programot tárok fel előttetek, ami eddig még nem volt a CEN történetében. Ez pedig nem más, mint a Filmklub, amit a KultOnnal együtt hozunk el nektek.
Ennek keretein belül a KultOn minden nap egy-egy filmmel lep meg minket, amely mellé társulni fog a témában releváns beszélgető partner is. Majd pedig este felidézzük a régi idők hangulatát. A helyet amiről mindenkinek a romantika és a nyár jut eszébe. Igen, megnyitja kapuit a CEN Kertmozi, ahol esténként 1 vagy éppen 2 film vetítését tűztük ki célul, attól függően mekkora érdeklődéssel tekintetek erre.  
Most pedig rántsuk le a leplet az első napon, április 29-én vetítésre kerülő filmről:

Így van 29-én 17.00 kezdettel a Projekt X című filmet fogjuk nektek levetíteni. Tavaly nagy sikert aratott film, amely 3 fiatal őrületes házibuliját mutatja be. Ezzel egy tipikus társadalmi réteg stílusát és életvitelét bemutatva. 
Project_X_poster.jpg
Ha ez valakinek még nem lenne elég, utána egy speciális vendéggel is beszélgethettetek. 
Ő pedig Tari Annamária klinikai pszichológus, pszichoterapeuta, szűkebb szakterülete pedig a pszichoanalízis.
A beszélgetés témája generációs érdekességek egy pszichologus szemével. 
Segítségével feltárhatjuk az X, Y, Z generációk közötti különbségeket. Ezen társadalom fő problémáit, és különbségeit vizsgálhatjuk. 
Érdemes tehát ellátogatni a filmklubos beszélgetésekre, mert érdekes és aktuális témákat fogunk feszegetni.
Este pedig fény derül újabb információkra a CEN programjaival kapcsolatban!

Címkék: filmklub

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr655234581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása