Játék határok nélkül

 2013.04.20. 16:41

Utálod a hétfői napokat? Unod, hogy kedden más dolgod sincs, mint bejárni az óráidra? Hát mi is. De ez most más lesz! A hőmérő higanyszála már a 25°C-t verdesi, a nyár illata már a levegőben jár. Visszaemlékszel, hogy milyen jókat fetrengtél a Balaton partján, társasjátékoztál, chilleltél a haverokkal két Monopoly parti között, estél rá „véletlenül” a legszexibb pasira Twisterezés közben, a nagy csocsó- és pókerversenyek látványától pedig a csajok is totál beindultak. Most itt az alkalom, hogy ismét átéld a nyári emlékeket a CEN-en!

monopoly-board-game-how-r-008.jpg

Április 29-30-án ugyanis a Játéksátor visszahozza neked a felejthetetlen pillanatokat! A sátorban végtelen társasjátékkal tölthetitek el az üresjáratokat. De ha már jó idő, akkor legyünk a szabadban is! Pingpong, csocsó és óriás sakk várják a játszani vágyókat.

A fesztiválok elengedhetetlen kelléke, a beerpong is felüti majd a fejét, amihez a büfében külön „menüt” tudtok majd venni sör, pohár és labda képében.

beerpong.jpgjáték.jpg

29-én délután nagyszabású pókerbajnokságra kerül sor. Ha úgy érzed, hogy pókerarcoddal még Gagát is meglepnéd, és mondjuk játszani is tudsz, akkor mindenképp vesd be magad! Jelentkezni a cenpoker@gmail.com-on lehet vasárnapig. (Részletekért majd csekkoljátok a CEN Facebook oldalát a következő napokban!)

A logikai játékok szerelmeseit sem hagyjuk unatkozni, hiszen rengeteg agytekervény-megmozgató játékkal fogunk kedveskedni nektek.

Aki pedig a sok játszadozás közben saját személyiségének a mélységeibe is szeretne betekintést nyerni, az ne hagyja ki a grafológiai elemzést!

Nincs más hátra, mint előre! Már csak alig több mint egy hét, és együtt fogunk heverészni a napsütésben, pihenni a sátorban, nagyokat játszani és röhögni, nyerni és veszíteni (de az úgysem számít, mert a részvétel a fontos ;), okosodni az előadásokon, megmérettetni magunkat a CEN-túrán, a sporteseményeken és a ki-mit-tudon, filmezni, esténként pedig fergetegeseket bulizni! Légy te is részese!

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinusegyeteminapok.blog.hu/api/trackback/id/tr65236407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása